Bestelwagens krijgen heel wat te verduren. Om een maximale levensduur en gebruikscomfort te garanderen is het noodzakelijk dat bij binneninrichting de correcte materialen gebruikt worden al naar gelang de gebruiksdoeleinden van de bestelwagen.

Bij MODUVAN adviseren en begeleiden wij u graag in de juiste keuze van de materialen.

Vloer

De vloer wordt vervaardigd van oersterk plaatmateriaal. De perfect passende vloerplaat wordt voorzien van een degelijke antisliplaag wat de veiligheid van uw personeel ten goede komt. Daarenboven is de vloerplaat ook nog eens slijtvast, olie-, water-, en vuurbestendig. Al deze specificaties zijn uw garantie voor de hoogste kwaliteit.

Uitbekleding

Voor elk doeleinde van uw bestelwagen(s) heeft MODUVAN de geschikte uitbekleding.-

 

C2C Grey 4mm wandmateriaal

Dit zeer licht plaatmateriaal is voornamelijk geschikt voor het transport van lichte colli’s en waar het laadvermogen van het voertuig een grote rol speelt. Dit wandmateriaal weegt tot 30% lichter dan de standaard wandplaat. Het gebruik van dit type wandmateriaal vormt uiteraard tegelijkertijd een besparing voor uzelf en het milieu.

 

LB Light Brown 4mm wandmateriaal

Light Brown is een uitermate polyvalent materiaal en komt eigenlijk tegemoet aan zowat alle mogelijke behoeften. Het is perfect afwasbaar en de coating is zowel olie- als zuur-bestendig.

 

MP Multiplex 9mm wandmateriaal

Onze MP Multiplex9mm wandplaat is een erg polyvalente wandplaat. MODUVAN biedt u tevens de handige optie “met sleufgaten” aan. Dit is een dit is een zeer eenvoudige en universele manier om zonder rails te moeten monteren toch lichtere voorwerpen veilig vast te sjorren aan de wanden.

 

 

HULP NODIG BIJ HET BEPALEN VAN DE JUISTE KEUZE?

Neem gerust met ons contact op! Wij helpen u graag met ons professioneel advies verder!