Logo-Moduvan

Dakdragers en glasdragers voor jouw comfort!

Voor het daktransport wordt vaak gebruik gemaakt van een dakdrager. Het is de ideale uitbreiding om lange stukken, zoals bijvoorbeeld ladders, planken, buizen of balken te vervoeren. Montage kan op iedere bestelwagen. In de meeste gevallen zijn er zelfs vanuit de fabriek montagepunten voorzien.

De combinatie van geanodiseerd aluminium en RVS zorgt niet alleen voor een lange levensduur van uw product, maar ook voor een laag eigengewicht. Hierdoor kan de dakdrager maximaal beladen worden, rekening houdend met de opgegeven maximale daklast. Bij alle dakdragers worden dwarsliggers gebruikt, die een belasting van minimum 200 kg per stuk aankunnen.

Mobietec dakdragers zijn standaard uitgerust met een spoiler. Deze zorgt ervoor dat de luchtstroom op een bijna geruisloze manier over de dakdrager en de wagen vloeit. Bij  bestelwagens zonder achterklep wordt standaard ook een ladderrol voorzien. Dankzij de ladderrol kunnen ladders of andere lange objecten gemakkelijk op het imperiaal worden geladen.

Algemene kenmerken

  • Aluminium profielen en gietstukken
  • Geassembleerde levering standaard
  • Inox bevestigingsmaterialen
  • Modulair

Walkway profile

Om zich vlot te kunnen verplaatsen op het dak, kan een loopplaat voorzien worden.

Mtube

Voor het veilig en efficiƫnt vervoeren van lange buizen zijn de M-tubes heel geschikt. Deze zijn beschikbaar in verschillende lengtes tot wel 6 meter lang en hebben langsbeide zijden een afsluitbaar deksel.