Logo-Moduvan

We make your van work smarter

We kunnen uw leeg voertuig ombouwen tot een volledig functionerende bedrijfswagen met onze modulaire inrichtingssystemen en legborden voor bestelwagens.  Wij bieden een volledige bestelwagenombouw, die naast de onmisbare wageninrichting modulaire vloeren en zijwandbekleding, voertuigelektronica, accessoires, voertuigbelettering kan omvatten.

We bouwen inrichtingen in een breed scala aan bestelwagens en commerciële voertuigen in, waaronder lichte bedrijfsvoertuigen en pick-up trucks. Ongeacht in welke branche u werkt of wat voor voertuig u hebt, wij hebben een bestelwageninrichting die past bij uw bedrijf, zowel voor een enkele bestelwagen als voor een geheel wagenpark.

Voordelen

  • Modulaire inrichtingen met korte installatietijd.
  • Lichtgewicht inrichting zorgt voor meer laadvermogen of lager brandstofverbruik.
  • Goed voor het milieu; lagere brandstofkosten betekenen  en lagere CO2-uitstoot.
  • Grotere flexibiliteit voor uw dagelijkse activiteiten met onze op maat gemaakte opbergmogelijkheden.
  • Uitgebreide functionaliteit met accessoires voor een efficiëntere werkruimte.
  • Robuuste, duurzame en botsingbestendige bestelwageninrichtingen.
  • Niet-beschadigende installatie van de inrichting om de restwaarde van de wagen te beschermen.

Op maat is de standaard

Onze inrichtingen voor bedrijfswagens zijn gebaseerd op modules en derhalve buitengewoon flexibel. U kunt een oplossing creëren die op basis van standaardproducten volledig op maat is. En de unieke, gepatenteerde T-rail doet dienst als een verbinding met andere modules.

Alle producten zijn ontwikkeld voor de krachten waaraan ze in het rijdende voertuig worden blootgesteld. Dit komt normaal gesproken overeen met een veiligheidsfactor (3G) ten opzichte van een stilstaand voertuig.

De laadcapaciteit en het gedrag bij aanrijdingen van de producten zijn uitgebreid getest en de producten zijn goedgekeurd volgens de Europese TÜV-norm. De maatvoering en gekozen materialen zijn afgestemd op een maximale laadcapaciteit om aan de eisen ten aanzien van een laag brandstofverbruik en een geringe invloed op het milieu te voldoen.

Maatwerkoplossingen

  • Elke klant krijgt een bedrijfswageninrichting die op maat is gemaakt voor de werkzaamheden van alle dag en die past bij de branche.
  • De producten hebben een ingebouwde flexibiliteit, wat wil zeggen dat ze gemakkelijk kunnen worden aangepast, verplaatst, gedraaid of verwijderd.
  • Op verzoek kunnen we tevens maatwerkproducten produceren.

Lichtgewicht en robuust

Modul-System heeft ruime ervaring als producent van lichtgewicht stalen bedrijfswageninrichtingen. Wij waren het eerste bedrijf in onze branche dat hoge-sterktestaal (HSS) en later ultrahoge-sterktestaal (UHSS) in zijn producten ging toepassen. Door dit hightech materiaal te gebruiken hebben we het gewicht van onze producten nog verder kunnen reduceren, terwijl onze oplossingen nog steeds buitengewoon solide en botsveilig zijn.

Een inrichting die minder weegt, biedt vele voordelen, zoals meer laadvermogen, lager brandstofverbruik en minder kooldioxide-uitstoot.

Vergroot uw laadvermogen of verlaag uw kosten

Groter laadvermogen en een robuuste oplossing. Dat zijn twee factoren die onze klanten vaak noemen wanneer we met hen bespreken wat ze globaal van een ombouw verwachten.

De bedrijfswageninrichtingen van Modul-System worden gemaakt van ultrahoge-sterktestaal en dat maakt ze licht en duurzaam tegelijk. Wij vinden het ontzettend belangrijk om het totale gewicht van een voertuigombouw te verminderen.