Logo-Moduvan

Deze Mercedes Sprinters zijn meer dan gewoon voertuigen, ze zijn uniek binnen ons gamma ingerichte bedrijfswagens.

Geen optie die we niet mochten uitvoeren aan deze krachtpatsers!

Niet enkel een praktische inrichting van Modul-system springt hier in het oog, vooral het elektrisch gedeelte maakt hier het plaatje compleet. Ze werden voorzien van de meest hoogwaardige en praktische verlichting. 

Grill-kit van Lazer, ultradunne flitsers, safetylights, directioneele zwaailichtbalk, Led-worklights, Led-interieurverlichting met aanwezigheidsmelder,.. en zo kunnen we nog een eindje doorgaan.

Aan stroomvoorziening hebben ze ook niets te kort, er werd LPS2500 van Clayton voorzien.  Niet alleen 230V maar ook alle 12V verbruikers zijn hierop aangesloten. Zo kunnen ze uren lang alle verlichting gebruiken om dan na de werkdag probleemloos hun voertuig te starten.

Zomer of winter, dankzei de D4 stand kachel van Eberspacher word het nooit te koud in deze bestelwagens. Met de digitale thermostaat kun je het toestel weken voordien programmeren, zo warmt de bestelwagen al op voor het vertrek.

Dan hebben we nog de persluchtvoorziening in deze mobiele werkplaatsen. Een onder-de-motorkap compressor van Vmac – Techni bied deze wagens constant een toevoer lucht van 1100l/min. Hiermee sturen we de oliepompen aan, en hebben we genoeg perslucht om probleemloos de wielbouten los te schieten van vrachtwagenwielen, buldozerwielen,…

Finaal wil het oog ook wel wat, de stoere 4X4 mag al eens op het onverharde terrein komen.

Een carterbescherming van 10mm, sidebars en een opstap met ingebouwde parkeersensoren bieden de bestelwagen en zijn carrosserie alle bescherming.