Logo-Moduvan

Lazer grill kits

Voor een extra spotinstallatie, bevatten de Lazer Grille Integration Kits op maat gemaakte montagebeugels die het mogelijk maken om Lazer High Performance LED Spotlights snel en eenvoudig te monteren in de grille van de meest populaire straatauto’s, pick-up trucks en lichte commerciële voertuigen.

Ontworpen om naadloos in de originele styling van elk voertuig te passen, blijft de resulterende verlichtingsconfiguratie volledig robuust en veilig, met extra bescherming tegen diefstal.

Met lichtprestaties die voortkomen uit ontwikkelings- en testwerk op het hoogste niveau van de professionele autosport, ondanks de gestroomlijnde vormgeving en naadloze integratie, is het ‘s nachts wanneer de installatie echt indruk maakt.

Compleet met Triple-R 750 Std, de kit heeft 8.200 lumen en levert 1 lux op meer dan 600 m2 verlichtingsprestaties die moeten worden gezien om te geloven, maar nog steeds binnen ECE-voorschriften, wat betekent dat de lampen kunnen werken met uw standaard grootlicht.

Wat is inbegrepen in de kit:

  • 2 x Triple-R 750 hoogwaardige LED-spots
  • 1 x montagekit (bestaande uit 4x beugels en
  • bevestigingsmiddelen)
  • 1 x bedradingsset met twee lampen
  • 1 x Installatie-instructies

Verkrijgbaar in Standard- en Elite-kwaliteiten, de meest kosteneffectieve verlichtingsoplossingen door de toepassing van 3W LED’s, zorgvuldig ontworpen en getest voor optimale verlichtingsprestaties voor dagelijks gebruik op de weg.

Een slank, aerodynamisch ontwerp met nadruk op high-end styling, zijn de lampen eenvoudig te installeren. Ontworpen om de luchtweerstand te minimaliseren, terwijl ze verbazingwekkende verlichtingsniveaus leveren.